Another
Administrator
Pravy Emzák

Pohlavie: 
Príspevkov: 1193
I have a D'OH authority...
|
 |
« kedy: December 03, 2009, 07:50:40 pm » |
|
Rozhovor Peter394 z Kamaráta s Ashlee Greene...
K: ?o z natácania ti najviac utkvelo v pamäti? - Rozhodne Taliansko! Filmovali sme tam zhruba tyzde?, ale stálo to fakt za to!" Bola to nehorázna zábava, riadila som Porsche! K: Ktorú scénu ste tocili ako prvú? - Belline narodeniny. Bola to úzasná rodinná scéna, po tych pár mesiacov bolo skvelé opät sa vrátit na p?ac a pracovat so starymi známymi. K: Más radsej súmrak alebo Nov? - Rozhodne Nov. Najmä kvôli pribehu a tomu, ze Alice sa v tomto diele ve?mi zblizi s Bellou. Vo dvojke som mala omnoho viac priestoru, aj preto som si ju poriadne uzila! K: Mal rob problém s jeho upirskym mejkapom? - On má hlavne rád, ke? je pôvabny, haha! Ale nie, nemyslim s, ze by sa to vôbec mohlo nejakému hercovi pácit. Ale je to súcast tejto price... K: ?o si robila aj s ostatnymi, ke? ste práve nenatácali? - Boli také dni, ze sme museli tocit dni aj noci, aby to vyznelo dôveryhodne, a vzdy, ke? sme skoncili, spolu sme odisli niekam si sadnút a poriadne sa najest. Alebo nakupovat, pocúvat hudbu, alebo sme sa zisli v spolocenskej miestnosti a Jackson, Nikki, Kristen a Robert nám nieco pekné zahrali na gitarách a zaspievali... Vsetci sme ako jedna ve?ká rodina, za ten cas sa medzi na, i vytvorilo intenzivne puto. Ale je to trosku sialené, lebo kazdy hne? riesi, ako sa obliekas, co pojes, s kym sa bozkávas, hehe! K: Vraj chodis s Jacksonom Rathbonom. - Hmm, Jackson je moje zlaticko, ale my... hm... nie, hehe!
No nemám slov. Vy by ste verili ze by herec prezradil toto vsetko? Že by hovoril ako 16 rocny sprosty teen-ager? Pozrite si predposlednú otázku - koniec, vôbec som nepochopil preco zrazu petko39234 skocil z jednej témy na druhú.
za ten cas sa medzi na, i vytvorilo intenzivne puto. Ale je to trosku sialené, lebo kazdy hne? riesi, ako sa obliekas, co pojes, s kym sa bozkávas, hehe!
Vidite tam nejakú spojitost? ?o hne? má o rieseni a bozkávani? ... A co to Porsche? Zas ako také decko "Bola to nehorázna zábava, riadila som Porsche!" - hovori o sebe, jeho nesplnite?ny sen...
|