Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Strán: [1]   Dole
  Tlači»  
Autor Téma: Rozhovor s Ashlee Greene  (Prečítané 165 krát)
Another
Administrator
Pravy Emzák

Pohlavie: Muľské
Príspevkov: 1193
I have a D'OH authority...
Zobrazi» profil WWW
« kedy: December 03, 2009, 07:50:40 pm »

Rozhovor Peter394 z Kamaráta s Ashlee Greene...

K: ?o z natácania ti najviac utkvelo v pamäti?
- Rozhodne Taliansko! Filmovali sme tam zhruba tyzde?, ale stálo to fakt za to!" Bola to nehorázna zábava, riadila som Porsche!
K: Ktorú scénu ste tocili ako prvú?

- Belline narodeniny. Bola to úzasná rodinná scéna, po tych pár mesiacov bolo skvelé opät sa vrátit na p?ac a pracovat so starymi známymi.
K: Más radsej súmrak alebo Nov?
- Rozhodne Nov. Najmä kvôli pribehu a tomu, ze Alice sa v tomto diele ve?mi zblizi s Bellou. Vo dvojke som mala omnoho viac priestoru, aj preto som si ju poriadne uzila!
K: Mal rob problém s jeho upirskym mejkapom?
- On má hlavne rád, ke? je pôvabny, haha! Ale nie, nemyslim s, ze by sa to vôbec mohlo nejakému hercovi pácit. Ale je to súcast tejto price...
K: ?o si robila aj s ostatnymi, ke? ste práve nenatácali?
- Boli také dni, ze sme museli tocit dni aj noci, aby to vyznelo dôveryhodne, a vzdy, ke? sme skoncili, spolu sme odisli niekam si sadnút a poriadne sa najest. Alebo nakupovat, pocúvat hudbu, alebo sme sa zisli v spolocenskej miestnosti a Jackson, Nikki, Kristen a Robert nám nieco pekné zahrali na gitarách a zaspievali... Vsetci sme ako jedna ve?ká rodina, za ten cas sa medzi na, i vytvorilo intenzivne puto. Ale je to trosku sialené, lebo kazdy hne? riesi, ako sa obliekas, co pojes, s kym sa bozkávas, hehe!
K: Vraj chodis s Jacksonom Rathbonom.
- Hmm, Jackson je moje zlaticko, ale my... hm... nie, hehe!

No nemám slov. Vy by ste verili ze by herec prezradil toto vsetko? Že by hovoril ako 16 rocny sprosty teen-ager? Pozrite si predposlednú otázku - koniec, vôbec som nepochopil preco zrazu petko39234 skocil z jednej témy na druhú.

za ten cas sa medzi na, i vytvorilo intenzivne puto. Ale je to trosku sialené, lebo kazdy hne? riesi, ako sa obliekas, co pojes, s kym sa bozkávas, hehe!

Vidite tam nejakú spojitost? ?o hne? má o rieseni a bozkávani? ... A co to Porsche? Zas ako také decko "Bola to nehorázna zábava, riadila som Porsche!" - hovori o sebe, jeho nesplnite?ny sen...
Zaznamenané

Redaktor serveru Slovenciny.Com
Admin fóra Emzak.Eu
Administrator
Pravy Emzák

Príspevkov: 1012
Zobrazi» profil WWW
« Odpoveď #1 kedy: December 03, 2009, 07:57:09 pm »

Toto mne vzdycky zabiji "hehe!"  Štastny Štastny Štastny Štastny Štastny Štastny xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zaznamenané

Another
Administrator
Pravy Emzák

Zobrazi» profil WWW
« Odpoveď #2 kedy: December 03, 2009, 08:01:52 pm »

Toto mne vzdycky zabiji "hehe!"  Štastny Štastny Štastny Štastny Štastny Štastny xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jn, s nim keby sa na ICQ rozprávas Štastny Volám sa Peter, hehe, (priezvisko), hehe, a ty sa, hehe, ako volás, hehe? Štastny xD Typicky pOkeCoWi kretén Štastny
Zaznamenané

Admin fóra Emzak.Eu
Administrator
Pravy Emzák

Príspevkov: 1012
Zobrazi» profil WWW
« Odpoveď #3 kedy: December 03, 2009, 08:04:53 pm »

Jn, s nim keby sa na ICQ rozprávas Štastny Volám sa Peter, hehe, (priezvisko), hehe, a ty sa, hehe, ako volás, hehe? Štastny xD Typicky pOkeCoWi kretén Štastny
Štastny Štastny Štastny Štastny Štastny Štastny beztak to tam sepisuji nejake decka za 50kc Štastny hehe xDDDDD
Zaznamenané

Another
Administrator
Pravy Emzák

Zobrazi» profil WWW
« Odpoveď #4 kedy: December 03, 2009, 08:06:39 pm »

Štastny Štastny Štastny Štastny Štastny Štastny beztak to tam sepisuji nejake decka za 50kc Štastny hehe xDDDDD

Vsak to je mi jasné, ale preco to nazyvajú "redakcia" ? Štastny
Zaznamenané

Admin fóra Emzak.Eu
LoLeK
Kamarát

Príspevkov: 465
Ano makaj moja xD aaaaaa
Zobrazi» profil WWW
« Odpoveď #5 kedy: December 03, 2009, 09:32:33 pm »

Preto to volaju redakcia aby ludia nepomysleli ze to zpisuju decká Štastny wow new smiles Štastny  Plus  Minus
Zaznamenané

Pozrite moj profil na facebooku Štastny
Strán: [1]   Hore
  Tlači»  

Skoči» na:  

Chybí vám peníze na bydlení? Produktem pro vás je hypotéka. Nabízíme jednoduché řešení pro komplexní výpočet - hypoteční kalkulačka. Neúčelový úvěr, americká hypotéka vám poskytne peníze na cokoli. Pokud chcete peníze zhodnotit, obraťte se na kvalitní finanční poradenství a pak se rozhodněte, zda třeba založíte stavební spoření nebo využijete podílové fondy.

To be successful focus your attention to quality. Start applying some of the standards like European Standards also called EN Standards. Or if your field of business is engineering try Engineering Standards. In Germany based companies DIN Standards may be required for business. Automobile manufacture may be subject to many various codes depending on the location. Automotive Standards are used in America.

MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]