Skin by [cer] (cer@home.tula.net) Our community
Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Trapasy  (Prečítané 186 krát)
Administrator
Pravy Emzák

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 1012
Zobraziť profil WWW
« kedy: December 03, 2009, 07:40:34 pm »

Tak kdyz uz tady mame tu sekci, tak jsem zabrousil na net a nasel jsem nejake ty trapasy, co se opet staly asi 13letym detem Štastny

"Luxusny pravopys"  Štastny trapas jak svine teda  Štastny

ahojky no muj trapas je kdiz sem se poprvi p?isla do nové t?idy!.....no jeden kluk mi poprosil o icg tak sem mu dala no a najednou sme se tak zakecaly ze sem p?isla stim ze se mi libi ze t?idy jeden kluk mno a potom sem si to nák neuv?domila mno a prosimla sem ho aby to ne?ekk ale von p?isahal ze to ne?ekne mno tak sem byla stasná mno prost? t?eba mi to domluvi ale jenom von a kluk- no ráno p?idu do skoly a no a von tam jest? nebyl tak sem si mylela ze prost? je nemocnej ale von uz tam byla hned jak p?isel ten kluk tak muto ?ek a vsem ?ek mno ale jak si i vyymejslel no to byste nev??ily co von toho napovidalá ale já sem utekla pric a p?isla sem az v 8 hodin tak mi ucitelka napsala poznámku zechodim do skoly pozd? mno a za dva dny muj idol chodil s princeznou ze skoly no tak to je trapas

Hrozne no, asi bych z toho tyden nespal  Štastny Štastny Štastny

Jednou jsem sla ve skole na velkou a nevsimla jsem si, ze v kabince neni toaletni papir. Po chvilce p?emysleni,co s tim budu d?lat jsem se rozhodla napsat esemesku moji kámosce,aby mi ho tam donesla. Tak tedy OK,chvili cekám a nejednou uslysim: "Lucie,jste tady?Tady máte ty ubrousky..."Já jsem se totiz p?emáckla a poslala to omylem svoji t?idni Smiech

Zaznamenané

Another
Administrator
Pravy Emzák

Príspevkov: 1193
I have a D'OH authority...
Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #1 kedy: December 03, 2009, 07:42:26 pm »

Pockat, oni to neopravujú? Štastny Tak to je solidny casopis Štastny Škoda pe?azi Úsmev
Sranda inak, v Kamarátovi si tie trapasy vymys?ajú, lebo sa to vyhodnocuje cenami (kalendár xDD).
Zaznamenané

Redaktor serveru Slovenciny.Com
Admin fóra Emzak.Eu
Administrator
Pravy Emzák

Príspevkov: 1012
Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #2 kedy: December 03, 2009, 07:56:06 pm »

Ja nevim Štastny ja jsem to nasel na netu tyto clanky  Štastny Tak kalendar bych chtel vyhrat jako Štastny to je luxusni cena xD
Zaznamenané

Another
Administrator
Pravy Emzák

Príspevkov: 1193
I have a D'OH authority...
Zobraziť profil WWW
« Odpoveď #3 kedy: December 03, 2009, 08:00:11 pm »

Ja nevim Štastny ja jsem to nasel na netu tyto clanky  Štastny Tak kalendar bych chtel vyhrat jako Štastny to je luxusni cena xD

No a nie? Teraz tam zaviedli takú blbost xD xD xD xD Ja som skoro plakal smiechom Štastny Štastny Štastny Štastny Taká krava, ale úplne úplne skaredá si tam poslala dve svoje fotky jak tam je oblecená v dzinsoch, este to tam popisala citujem: "Na prvom obrázku mám na sebe sportovo elegantné oblecenie - rifle, cizmy s vysokymi podpätkami, kozenú bunda s kozusinou, stylovy strasovy opasok, strasové strieborné hodinky a prstene. Na druhom obrázku mám oblecenú mikinu s nápisom, úzke rifle, vysoké botasky, strasové doplnky... xDDDDDDDDDD
Poviete mi niekto co je to "strasové" ? Štastny Štastny
Ako, typická blondinka Štastny Popisuje to ako dieta omalovánku, smeje sa tam ako sprostá, len sa zvidite??uje Štastny
Zaznamenané

Redaktor serveru Slovenciny.Com
Admin fóra Emzak.Eu
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Chybí vám peníze na bydlení? Produktem pro vás je hypotéka. Nabízíme jednoduché řešení pro komplexní výpočet - hypoteční kalkulačka. Neúčelový úvěr, americká hypotéka vám poskytne peníze na cokoli. Pokud chcete peníze zhodnotit, obraťte se na kvalitní finanční poradenství a pak se rozhodněte, zda třeba založíte stavební spoření nebo využijete podílové fondy.

To be successful focus your attention to quality. Start applying some of the standards like European Standards also called EN Standards. Or if your field of business is engineering try Engineering Standards. In Germany based companies DIN Standards may be required for business. Automobile manufacture may be subject to many various codes depending on the location. Automotive Standards are used in America.

MySql PHP XHTML CSS
MegaPolis theme by [cer]